Kuka, mitä, häh?

Hei!

Olen Linda, ihan tavallinen toppahousu. Tämä blogi on ollut olemassa jo vuodesta 2009 lähtien, jolloin aloin puskea julkiseen eetteriin angstisia sarjakuvia ruotsinopettajan elämästä. 2010 sain ensimmäisen Virallisen Tarjouspyynnön koskien kuvitustöitä ja niinpä perustin oman yrityksen, Tmi Redanredanin, ihan vain sivutoimiseksi harrastehuviksi päivätöiden oheen.

Kun vaihdoin opettajan työstä verkkopedagogiikan suunnittelijaksi, istuin yhtäkkiä paljon aiempaa enemmän kokouksissa. Pitkissä kokouksissa. Aloin piirrellä viihtyäkseni ja muistaakseni paremmin, ja kollegat alkoivat pyytää minua jakamaan muistiinpanokuviani. Vuonna 2011 Nordic Business Forumissa piirtelemäni muistiinpanokuvat aiheuttivat sen, että myös yritykset ja muut yhteisöt halusivat minun piirtelevän visuaalisia muistiinpanoja. Mikäs siinä, kun oli kerran firmakin jo valmiina.

Nykyään en ole enää ruotsinopettaja enkä verkkopedagogiikan superasiantuntija (paitsi öisin, kun sieluni kirkuu menneisyyttä), vaan työskentelen täysipäiväisenä kuvittaja-yrittäjänä. Redanredan Oy:n erikoisosaamista on seminaarien, strategiapäivien, kokousten ja koulutusten livekuvittaminen. Ihan totta. Firmat pestaavat minut kiteyttämään ja tiivistämään sisältöjä piirrosmuistiinpanoiksi. Ja minä reissaan ympäri Eurooppaa piirtelemässä ja tiivistelemässä. (Paitsi että en enää reissaa. Arvaapa miksi.)

Tästä blogista kaikki siis alkoi. Joten eläköön tämä täällä omaa elämäänsä. Mutta muista, että tämä on vain blogi. Sarjisblogi. Piirrosblogi. Töhryblogi. Lindan blogi. Joskus piirrokset pohjautuvat elämään, joskus piirrokset ovat vahvasti liioiteltuja alitajunnan tuotoksia. Ne ovat omia mielipiteitäni ja omia ajatuksiani, joita tuotan omana itsenäni. Hups ja oho.

Niin että täällä minä olen alter egoni on. Linda. Ja sähköpostissa linda(at)redanredan.fi, Twitterissä @saurau. Ota yhteyttä, jos on kysyttävää tai olet ostohousut jalassa.

Ha det så bra!

Terv. Linda Saukko-Rauta

Ai niin joo: nämä tämän blogin kuvat ovat vapaasti käytettävissä tietyin ehdoin: CC BY NC ND eli nämä teokset (jotka olen luonut minä eli Linda Saukko-Rauta) on lisensoitu Creative Commons -lisenssillä. Saat siis käyttää näitä (ei kaupallisesti) ja jakaa näitä, mutta et muokata ja tekijä pitäisi muistaa mainita sekä lähde, josta kuvan poimit käyttöösi. Miksi jaan sarjiksiani?

Ole hyvä.