Kuka, mitä, häh?

Tavallinen toppahousu. Livet blir intressant om man ritar om det. Kanske. Sarjiksia blogissa vuodesta 2009 lähtien. Niin että tämä on vain blogi. Sarjisblogi. Piirrosblogi. Töhryblogi. Lindan blogi. Joskus piirrokset pohjautuvat elämään, joskus piirrokset ovat vahvasti liioiteltuja alitajunnan tuotoksia. Ne ovat omia mielipiteitäni ja omia ajatuksiani, joita tuotan omana itsenäni, joka nyt sattuu olemaan sellainen, että sillä on opettajatausta. Hups.

Lisäksi Redanredan Oy (eli minä) piirtää jotain muutakin joskus, jos pyydetään ja mieluusti niin, että maksetaan. Erikoisalaani on seminaarien, koulutusten ja kokousten visuaalinen kuuntelu eli livekuvittaminen. Tsekkaapa portfolioblogini http://visualisointi.wordpress.com. Lisätietoa livekuvittamisesta eli visuaalisesta kuuntelusta saat Redanredanin sivuilta. linda(at)redanredan.fi Twitterissä @saurau

Niin joo ja nämä tämän blogin kuvat ovat vapaasti käytettävissä tietyin ehdoin: CC BY NC ND eli nämä teokset (jotka olen luonut minä eli Linda Saukko-Rauta) on lisensoitu Creative Commons -lisenssillä. Saat siis käyttää näitä (ei kaupallisesti) ja jakaa näitä, mutta et muokata ja tekijä pitäisi muistaa mainita sekä lähde, josta kuvan poimit käyttöösi. Miksi jaan sarjiksiani? Ole hyvä.