4 comments

  1. Nyt Linda skarppina. Lisää reeniä Tontun piirtämiseen. Ekaks katoin, että onko toi loppupään Omega vai vuostituhannen vaihteen tenevatähti. Mutta tarkkaan kun katsoo, niin on tuossa yksityskohtia, jotka vahvasti viittaa CS-korimalliin (1992-1998). Etusumuvaloista päätellen peräti paremmin varusteltu CSE. Toisaalta pikkuvikana mainittakoon mustat puskurit. Puskuri itsessään on aina korinvärinen, mutta helma on yleisesti musta, pl. 97-98 Jubileum ja 93-97 Aerot, missä ne on korinväriset, kuten myös sivuhelmat. Kylkilistat Tonnarissa on paksummat ja alempana. Saabiin tunnusomaisena piirteenä myös Tontun maski on kolmiosainen…

    Loppujen lopuksi homma kuitenkin huikeesti plussan puolella, koska:
    Tonnari mainittu!

    Tässä vielä linkki esikuvaan:


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s