5 comments

  1. Lopuuksi mulle käytihin ainaki niin, jotta kikki oli enää mulle ittelleni vain mukulan ruokaa, enkä ajatellu jotteiko kersaa voisi ruokkia justihin silloon ku sill’ on näläkä.

  2. Imetin tänään Bilteman parkkipaikalla. Ahisti vähän, vaikka kotipihassa käyskentelen jo luomuna kivasti tissit pitkin poikin.

    • No niin, olet jo kokeneempi kuin minä. Olen vielä onnistunut liikkumaan julkisesti vain vähän ennen lähtöä tissitainnutetun kersan kanssa. Ei ole siis ollut tarvetta julki-imuihin. Vielä.

  3. VIELÄ! Olen suvereenisti imettänyt jopa terassilla ja vieläpä kahden ystäväni kanssa. Ja se terassi oli Amsterdamin turistialueella, joten katsojia kyllä riitti. Vaan ei kukaan kiinnitä moiseen huomiota, mikäli teet sen itsevarmasti ja luonnollisen näköisesti. Kukaan ei kehtaa katsoa kun katsot ensin ja poraat suoraan katsojan silmiin – muista hävetyksen häivääkään ei saa näkyä! Imetyspaidat peittävät sitä paitsi hyvin.
    Vielä tulee sekin aika kun olet leipiintynyt imettäjän rooliisi ja kaipaat useammaksi tunniksi ihmisten ilmoille… siinä vaiheessa teet mitä tahansa saadaksesi meijerisi tyhjiksi, joten eiköhän me nähdä kohta sarjiksia yleisessä vessassa tissejään pumppaavasta Lindasta ;D!


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s