12 kommenttia artikkeliin ”Saukon Taivaspaikka suorittaa arvonnan!

 1. Mun suosikki on se, jossa muksu sanoo vanhempien välissä jolloti jolloti, mies nukkuu ja kissa raapii yöpöytää. Se oli mulla monta kuukautta tietokoneen taustakuvana joskus loppuvuodesta. Syyttävä kumikirahvi jäi keväällä myös mieleen. 🙂

 2. Mun kestosuosikki on se, jossa joku opiskelija tivaa liki 4,5 vuotta roikkunutta ruotsin numeroaan n. 2 h tehtävän palauttamisen jälkeen ja aavistuksen käärmistynyt ruotsinope kirjoittaa vastaukseksi ensin: ”Hyvä Pasi (?), haistapa paska.” Toki kuitenkin vikassa ruudussa deletoi tuon ja muuttaa vastauksen aavistuksen asiakasystävällisemmäksi… 🙂 (Mistähän tuon helmen muuten löytäisi? Oon joskus yrittänyt kaivella, mutten ilmeisesti tarpeeksi pitkään.)

 3. Minun suosikkini on – luonnollisesti – se missä opastetaan kuinka lehmästä tehdään kirjanpidon poistot.

 4. Mulle tietysti kolahtaa kaikki pohojalaasjutut. Nyt ku kävin niitä kattelemas vielä uurestansa niin nostaasin ykköseksi *Kielen pohjalaisrekisterin vaikutusta’. Kikki s’on eikä mikää tissi 😀

 5. Arvonta. Jipii. Jännään. Suosikseni noussee muistin sopukoista se muutosreaktiopiirros. Huioppu. Siinä on niitä ”tosinajattelijoita”. Muun muassa vähättelijä, ylimielinen, ei kuulu mulle -tyyppi.

 6. Miä tykkään siitä opettajainhuaneen luontokuvataulusta, jossa on esitelty lintusina erilaaset opettajatyypit; tirppuunen (se nuori ja nätti naisope), isoo x joka pullisteloo ja sanoo hrooh, kanaemo ja kaks räähkää ainakin. 🙂 Osui ja upposi!

 7. Ehdottomasti se ruotsinopettajien tyypittely! Tavoitteena on Klassinen kauhuakka, opiskelijoiden mukaan olen vielä Ei-me-olla.niin-pahoja -vakuuttelija. Matkaa on siis vielä, mutta päämäärä kirkkaana mielessä! 😀

 8. Se, jossa kerrotaan, kuinka epäonnistua verkkokurssin opettamisessa. Olen pitänyt sitä esillä joka ikinen kerta, kun alan tehdä uutta verkkototeutusta. Siinä tiivistyy niin loistavasti kaikki se, mikä meni pieleen ensimämisessä verkkokurssissani 🙂

 9. Ei ole vielä suosikkia, kun juuri löysin saitin ja selaan näitä uusimmasta vanhimpaan. Eiköhän se suosikkikin kuitenkin pian löydy.

  1. Tervetuloa selailemaan! Varo, että et jää harhaileman Taivaspaikan syövereihin viikoiksi..!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s