6 kommenttia artikkeliin ”Kansalle #viski’ä ja sirkushuveja!

  1. Käynnissä olevat TTIP, CETA, TISA vapaakauppaneuvottelut, suljettujen ovien takana jonne eivät edes europarlamentaarikot pääse, ovat viemässä meiltä demokratian. Sen takia sadat tuhanne eurooppalaiset osoittivat eilen 11.10.2014 sen puolesta mieltä, yli neljässä sadassa kaupungissa.https://www.facebook.com/ttipinfo

  2. Mielestäni hiukkasen nolo vastakkainasettelu. Kuten tossa jo sanottiin, niin noi arvot meillä hyvin pitkälle jo on. Tässä viskijupakassa on kyse siitä, että näistä arvoista ei anneta periksi. Sitä paitsi, ihan yhtä lailla ihmiset maailmalla liittoutuvat jonkun yhden asian taakse toisinaan, ilman että se olisi mitenkään pois demokratian ja tasa-arvon ajamisesta yleisemmällä tasolla. Siinä mielessä Suomi ei ole yhtään erilaisempi tai huonompi.

  3. AVI ei myöntänyt anniskelulupaa ennen kuin tapahtuman logo, joka perustui PRH:n myöntämään toiminimeen, poistettiin blogeista. Eli piirräs vielä joku sananvapausaiheinen juttu tohon samaan… Meillä noi vasemmanpuoleiset ”on” jo. Puolustetaan niitä sitten vaikka viinan varjolla, kun vielä pystytään.

  4. Koska maailmalla on pahempia vapauksien loukkaamisia ja valtiovallan järjettömyyksiä kuin Suomessa, niin Suomessa on typerää protestoida pienempiä vapauksien loukkaamisia ja valtiovallan järjettömyyksiä? Eli jos joku vetää sinua turpaan viikonloppuyössä, niin asiasta on tyhmää valittaa ja tuntea katkeruutta kun samana yönä jossain muualla on tapettu ihmisiä.

  5. No, tämän piirtäjänä vastaan tähän nyt näin: tässä on PILApiirros. P-i-l-a. Se kärjistää, mustavalkoistaa, ihmettelee ja suodattuu jonkun – minun, sinun, hänen, meidän, teidän, heidän – kokemuspiirin läpi. Joku voi esim. ihmetellä, että vaikka maailma mitä kaameuksia ja märkiä rättejä (sodat, kriisit, lamat, kuntaliitokset eläke-, sote- ja tietojärjestelmäuudistukset) tarjoaa, vasta viina saa suomalaiset reagoimaan ja katselemaan kammiostansa korkealta maailman piiriä. Ja joo: kyse on sekä sananvapaudesta että suojakaasu-Suomesta, mutta tajuavatko kaikki viskibarrikadeille nousseet sitä?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s