Piirroksia yliopistolehdessä

Hei vaan. On, kuulkaa, pitänyt tässä tällä viikolla niin kiirettä puuhapajassa, että en ole ehtinyt piirrellä edes yhtä alkeellista alter ego -hahmoa surffaamassa Ipadillä ja sanomassa jotain turhaa. Niinpä voitte joutessanne tihrustella tänä vuonna tekemiäni sarjiksia Vaasan yliopistolehdestä. Aviisi on nimeltään Vox Cordis ja sitä voi lukea sähköisesti internetin ihmemaailmassa.

Vox Cordis 1/2014

Vox Cordis 2/2014

Vox Cordis 3/2014

Vox Cordis 4/2014 (Ja tämä numero ihan englanniksi, kun oltiin niin internationaleja!)

 

Vaasalaiset eivät olleet ainoita yliopistopiireissä, jotka minut sarjiksia piirtelemään pestasivat. Olen tänäkin vuonna piirrellyt myös kielikoulutuspolitiikan verkoston verkkolehteen. Nimensä mukaisesti verkkolehteä pääsee lukemaan… verkossa. Sinne siis, var så goda.

KKY_marraskuu_2014_sarjis

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s