Tampere kuplii, Saukko-Rauta pulppuilee.

Moro!

Tampere kuplii -sarjakuvafestivaalit pidetään 25.-29.3. Finlaysonin alueella teemalla ”Sarjakuva opettaa”. Pidän siellä tunnin esityksen aiheesta:

”Kun ruotsinopettaja visuaaliseksi kuuntelijaksi ryhtyi eli livekuvittaminen tekijän, yleisön ja puhujan näkökulmasta

Reaaliaikainen livekuvitus, graphic recording, taltioi seminaarien, luentojen ja jauhantapajojen suulliset esitykset ja kuivat Powerpoint-pallukkalistat virkeämmiksi kuviksi, visuaalisiksi muistiinpanoiksi. Miten piirrosprosessi etenee tekijän näkökulmasta katsottuna?

Mitä yleisö voi saada irti visumuistiinpanoista? Mitä hyötyä kuvitetuista esityksistä on puhujille? Näiden kysymysten lisäksi Suomen ensimmäinen(?) iPad-livekuvittaja jorisee livekuvitusbisnesjuttuja ja valottaa digipiirtelyn tekniikoitansa sekä kerskuu järkyttävän tehokkaalla työmuistillaan.

Jos siis olet kiinnostunut aiheesta, haluat tulla kuuntelemaan minua-minua-minua tai tunnet sisälläsi pursuavan tahtotilan, joka ajaa sinut eturiviin tuijottamaan ja mutisemaan ”I’m your number one fan, I’m your number one fan”, niin tervetuloa lauantaina 28.3. klo 14-15 Työväentalo-nimiseen (sic!) huoneeseen (Werstas 2. krs). Siellä siis minä. Ja tuhatpäinen yleisöni. (Tähän tekisi mieli piirrellä jokin monsteri, jolla on tuhat päätä, mutta koska olen niin busy lady, niin en ehdi piirtää.)

Tamperekuplii2015

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s