Konsulent- Konsultti Kärmesaho hinnoittelee työnsä

Ja taas mennään..!

Jotkut ehkä muistavatkin, että teen livekuvitusten ja muitten kuvitustöitten ohella myös piirrosvideoita. No, sillä rintamalla tapahtuu kummia, sillä avasimme yhteistyökumppaneitteni kanssa palvelun, josta piirrosvideoita voi tilata tosi, tosi, tosi helposti. Palvelu on osoitteessa http://www.pixplainer.com, joten sinne siis. On hinnat ja kaikki mukana. (Ei ostettu Kärmesaholta konsultointia.) Saa tilata. Katsotaan, ehdinkö piirtää. Kiitos. Hei.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s