Saukko-Raudan digipiirtelykoulutus Jyväskylässä ma 3.4.

Keski-Suomen Kauppakamari tilasi Redanredan Oy:ltä sivistyksen ja osaamisen valoa jokahittellen, sillä ymmärsivät tiskin alta kysyä, vaikka en koulutuksia aktiivisesti kotisivuillani palveluvalikoimassa tarjoakaan. Koulutuksen otsikoksi valikoitui Digipiirtely viestinnän ja johtamisen tukena. Koulutuspuolipäivänen on siis ihan avoin kaikille, ketkä nyt rahapussiaan raottaa haluavat. Ja jos olet Kauppakamarin jäsen, pääset halvemmalla mukaan. 

Niin että nyt ensi maanantaina Jyväskylässä, hop, olisi koulutusta tarjolla. Juuri kuulin, että koulutus toteutuu, mutta vielä mahtuu mukaan. Niin että lähre ny säkin, jos innostaakiinnostaa. Olisi ainakin erilainen maanantai. 

Lisätietoa ja ilmoittautuminen

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s