Varför lönar det sig att studera flera språk?


Tillsammans med Utbildningsstyrelsen här i Finland uppdaterade vi den populäraste bloggillustrationen som jag hittills har gjort. Den här gången får ni se den också på svenska, var så goda. Den första versionen hade ett par fel och jag nästan doooooooog (jag som någon gång i livet var svensklärare) men det verkar vara så att jag klarade mig. Kanske.

Och om ni vill veta hur den ser ut på finska, se på det här.

P.S. Hur många språk kan du tala och förstå?

Yksi kommentti artikkeliin ”Varför lönar det sig att studera flera språk?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s